Vinna eller förlora.

Upp klockan 06.30. Bussen går 07.00. De är ganska jobbigt att att gå upp tidigt varje dag. Nu när jag har praktik på ons-fre går bussen 06.25, men det är bara att kräla sig upp ur sängen och se glad ut. 
Idag har jag skola. Specialisering matlagning som första lektion som nu är avklarad. Tävlingar mot killarna i efterrätt. Vissa saker som behövde ingå. En sockerkaksbaserad kaka, Chokladgarnityr Med mera. Och vi tjejer vann! Känns superbra eftersom killar alltid tror de är bättre på allt. 

Nu blir det entreprenörskap dör vi ska skapa ett eget företag. Kanske skriver hör nör vi kommer igång vad det handlar om.

Bokade en körlektion senare idag som jagades fram emot. Vill verkligen ha mitt körkort nu!! Och en bil. 

Har funderat på detta med preventivmedel har haft P-stav i 2.5 år nu och denna monaden har den gått ut. Ska därför hitta nått annat som kanske är lättare. Kan inte ta P-piller för det finns mycket sjukdomar i släkten. Mini-piller litar jag inte riktigt på men P-staven har varit jättebra men grejen är att den måste tas ut om jag vill sluta och boka tid med mera.
Har förför kollat på natural cycles Men det är ju sp fruktansvärt dyrt om året. Och skulle det inte vara något för mig så är det bortkastade pengar. 
Vad har funkat bra för dig? Skriv gärna! 

Jag kanske hör av mig senare efter körlektioner eller senare ikväll :) Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0