En ointressant dag

Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Inte ätit något speciellt eller nått. 
Så detta inlägget kommer inte vara det roligaste men jag skriver iallafall. 

Matlagning i skolan idag men ingen matlagningen utan har gjort praliner. Har dock ingen bild. För de blev inte sp speciellt bra. Säkert goda men inte fina att kolla på. 

Min lunch i skolan. 

Sen efter skolan åkte vi och åt på Max och vidare till soptippen för stt slönga lite saker. 

Sedan dess har jag duschat. Suttit och tagit det lugnt. Kanske blir att packa ner lite saker i lådor nu när det inte finns allt för mycket på tvn att kolla på. 


Nu blir det en kexchoklad och försöka bli lite pigg sp man inte sömnar för tidigt. Det blir lött att man vaknar tidigt imorgon och inte kan somna om då. 

Vi hörs imorgon. 

Inget göra idag.

Det blev falukorv och snabbmakaroner till middag idag. Snabbt, lätt men ibland är det gott också. 
Vingade liksom ingen ork att laga något avancerat. Denna dagen har gått väldigt segt. Det kändes som klockan var två pp natten när den bara vad 20.14. 
Någon som vet varför jag varje dag i mer än två veckors tid har vaknar halv sex varje morgon. Trotts klockan ringer senare.  Jag vill ha ett svar på detta. Har aldrig annars i mina 18 år vaknar innan larmet då många dagar i rad. 

Har ni något förslag på vad det kan vara så kommentera gärna. Vi fick kompensera den enkla maten med en liten marängsviss 

Det ser ju inte så aptitligt ut men det är ju så otroligt gott. 
Ska ta och sovs lite nu. Och vi gör imorgon igen. 

Vill nu ha recept på den vegetariska burgaren förresten? 

Ha en god natt för det ska jag ha 

En dag till..

Kom precis hem från övningskörningen. Det gick bra. Halkkörning är bokad nästa vecka och det känns som att jag börjar komma
Mot slutet i körningen. Hoppas på körkort snart! 

Började dagen med matlagning i skolan och ännu en "tävling" men ingen vinnare Enna gången utan bara för att visa vad vi kunde. Temas var vegetariskt och jag kommersen till denna idén 

Burgare på ärtbiff, stekpannebröd (eftersom vi hade tidsbrist) picklad rödlök. Dressing grönsaker och pommes på morot och potatis med en stark vitlöksdressing.
Jag är ju en köttälskare men detta var faktiskt otroligt gott måste jag säga. 

Sedan efter det hade vi fotografering. Och som vanligt blir man aldrig nöjd. Men det är ju mitt sista skolfoto någonting så man kanske ska köpa dom ändå. 

Är sugen på banana splitt med maränger och massa chokladsås! Så det blir nog att göra det sedan.
Sen ska jag kolla på de nya avsnitten av Unga föräldrar som jag helt missat stt det nu finns en ny säsong på. Jag trodde jag skulle få vänta i evigheter. Men ikke.
Har du sett det? Det är jättebra verkligen! 
Något körtest skall nog göras också tror jag. 

Vi hörs kanske senare!  
RSS 2.0