Inte många bilder idag.

Öppet restaurangen idag som jag sa vi skulle ha. 
De satts mig vid aptitretaren, vilket var en croque monsieur, alltså toast på tomat skinka och ost. Vilket kanske inte var de roligaste men det blev liv iallafall, helt kaos i köket. 
Förrätter som beställdes i fel kök och så vidare. Vilket bevisar på okunnig serverings-personal. 
Min "macka" såg ut såhär när den var oklar: 

Väldigt god var den faktiskt, och den är ju väldigt enkel. 
Har inte fått bilder på någon mer mat för jag tycker inte det var något som var speciellt. Bistro mat är ju väldigt enkelt och folk vet dessa typiska rätter. Häller inga avancerade upplägg ingar eller annat som är det jag tycker om. 
Jag är en person som gillar att göra det krångligt för sig själv, jag och stress hör liksom ihop. Men att vi är 17 st i ett och samma kök som ska försöka jobba tillsammans.. Går ej. Speciellt inte för mig som jobbar väldigt bra om jag får sköta allt själv och ingen ska lägga sig i. Skulle kunna ha en station själv och prestera lika bra som 5 samtidigt. Som man säger ju mer kockar ju sämre soppa. Och det kan jag ju säga att det var. Sopp-gänget hade kaos ett tag och vår "kökschef" blev väldigt stressad tillslut också. Men det är skönt att folk får lite press på sig. 
En sak jag märkt är att killarna inte visar någon respekt alls för tjejer. Det kanske är så att tjejerna inte ofta säger till dom vad de ska göra men idag var jag städledare och finns de som ställer sig och säger "nej jag har ingen respekt för dig så det tänker jag inte göra" 
Men jag får folk att respektera mig. Finns inget värre än småpojkar som tror de kan provocera en för man är född av det "svagare" könet. Trots det egentligen är individen man ska döma. Men strunt i det jag är väldigt självsäker i det jag gör och jag vet att folk vara gör det för att "visa sig bättre än andra" 
Våran Lunch idag var faktiskt ganska god, 
Pocherad vittring och lax, med vitvinsås, räkor och pommes duchesse. 


Jag har inte mycket mer än så att säga men jag kommer tillbaka imorgon (tyvärr kanske) 

Hade! 

RSS 2.0